Hillclimb på Fyn.
Din overskrift
Da var vi vel hjemme fra Danmark og bakkeløp på Fyn. Arrangementet fant sted i de Fynske alper og var rent asfaltløp i nydelig landskap i en godsskog.
Fantastisk tilfredsstillende å konstatere at alt fungerte perfekt av motor, girkasse såvel som bilens kjøreegenskaper! Bilen var utrolig god å kjøre, fast og kontant. Etter litt testing før løpet falt valget på asfaltslics med banemønster. Tross kraftig nedbør hele dagen var festet meget bra reddet av gammel grovt asfaltdekke.
Traseen var på 3,9 km, og vi hadde 2 ss testrunder med tidtaking før 3 ss med 2 beste tellende. Etter 2 ss valgte vi å stå over siste da flere biler begynte å havne i grøfta da konkurranseinstinktet vokste. Var nok lurt å kunne vende hjem med ripefri bil etter første løp.
Vi endte på en meget tilfredstillende 3 plass i klassen, og vi retter en stor takk til mekanikkerteamet bestående av Edvardt Eieland, Asbjørn Tolfsen og Geir Inge. Bronseplass til Norge!

Inboardvideo finner du i menyen til venstre under videoklipp eller direkte her:
http://www.youtube.com/watch?v=ONovFD9DDPc
Terje følger takknemlig med når Geir Inge bytter hjul på rekordtid..
Din overskrift
Edvardt Eieland er en trofast tilhenger av vår sære hobby. Stiller alltid opp når det behøves med gode innspill og ideer!
Din overskrift
Sammen er de dynamitt! Det vises stor respekt for den bilsportkompetansen som Asbjørn Tolfsen og Geir Inge representerer her! Uvurderlig hjelp for 2 urutinerte nybegynnere i gamet.
Din overskrift
Av med TOYO gatedekk og Kronprintzfelgene...til fordel for asfaltslics på ATS-felger, tross mye regn.
Albert og Herbert.
Terje Lien og Jo Viggo Buås. Lyd, lukt og morro er viktigere enn resultater.